skip to Main Content

Илинденски приключения очакват децата в парк „Света Троица“ по случай Илинден

Афиш-детска програма-ИЛИНДЕН-20231

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

СКЪПИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЦЕНИТЕЛИ НА АРТИСТИЧНИТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ,

 Отправяме към всички вас специална покана да се включите като зрители и участници в нашата детска програма, организирана по случай 20. юли – ИЛИНДЕН – празника на Район „Илинден“, посветен на 35 години от основаването на района и 120 години от избухването на Илинденско-Преображенското въстание.

Илинденските приключения ще започнат в 10:30 ч. на 20. юли на лятната сцена в парк „Света Троица“ с кукления спектакъл „Кой да бъде цар?“ на Театър „Цвете“, по сценарий и режисура на Цвете Янева. Сценография: Мила Дикалова, музика: Влада Янева, осветление и звук: Мартин Ноев, с участието на Виолина Василева-Александрова, Екатерина Казакова и Христо Иванов.

Веднага след спектакъла – от 11:30 до 12:30 ч. (под навес, на сянка, в близост до лятната сцена в парка) ще започне Арт работилница под мотото „По дирите на златната колесница на Св. Пророк Илия“, в рамките на която малчуганите с афинитет към изобразителните изкуства ще почетат ИЛИНДЕН с рисуване, забавления и създаване нови приятелства.

Детската програма ще продължи на сенчеста алея в парка от 17:00 ч., когато за празничното настроение на детската публика ще се погрижи Театър „Камбана Арт“ с шоу на кокили и кукловод с кукли марионетки.

Присъединете се към нас, за да съпреживеем един незабравим детски и артистичен ИЛИНДЕН!

ВХОД СВОБОДЕН!

 

Back To Top
Skip to content