skip to Main Content

Кметът на район „Илинден“ връчи наградите от Първия етап на Ученически игри 2022-2023

Много награди, ученици шампиони, преподаватели за пример и страхотно настроение! Така премина днес официалната церемония по награждаване на победителите от Първия етап на Ученически игри 2022-2023. Те се проведоха от 19.10. до 16.11.2022 г. по 4 вида спорт – футбол, волейбол, баскетбол и тенис на маса за ученици от 5 до 12 клас в три възрастови групи. Всички общински и държавни #училища от района взеха участие.

След финала на състезанията с колегите ми от Район Илинден – заместник-кметовете г-жа Галя Минчева и г-жа Мария Тодорова, както и със секретаря на района г-н Мариян Живков, връчихме и купите на победителите! На финала награда даде и съмишленикът на района в сектор “Спорт” г-н Николай Чолаков – Председател на Българската федерация по Лакрос!

Благодаря на г-жа Лиана Кирякова – директор на 45 ОУ “Константин Величков” за прекрасното домакинство на събитието ни “Ден на спортните отличия”. Освен тях в училището има и прекрасен коледен базар, като всички изделия са дело на възпитаниците на школото.

На всички класирали се на първите места в отделните видове спорт по възрастова група и пол в Първи етап на Ученически игри 2022-2023 г. пожелаваме успех на следващото – областно ниво и стискаме палци да продължат още по-нагоре – до финалните състезания!

Back To Top
Skip to content