skip to Main Content

Кукленият спектакъл „Снежни приключения“ гостува в ДГ № 179 „Синчец“

Кметът на район "Илинден" връчи наградите от Първия етап на Ученически игри 2022-2023

След изключително големия си успех сред невръстната публика в ДГ № 158 „Зора“, Кукленият спектакъл „Снежни приключения“ гостува и в ДГ № 179 „Синчец“, където пожъна още по-голям успех заради чудния коледен декор и празнична атмосфера.

Малчуганите бяха неусетно въвлечени в сюжета на постановката и пренесени в света на зимните приказни фантазии, където няма невъзможни неща.

Постановката, изпълнена от актьорите от „Арт Камбана“ ЕООД, по сценарий на Цвете Янева, режисьор и сценограф – Екатерина Казакова, музика – Елена Методиева, ще обиколи и останалите детски градини в район „Илинден“ в началото на следващата година, когато снежните приключения ще имат вече следколеден характер, но посланието, което ще предават ще бъде същото като предколедното – че доброто винаги побеждава злото.

Турнето на куклената приказка „Снежни приключения“ бе организирано за децата на район „Илинден“ по инициатива на кмета на района г-н Иван Божилов, в партньорство с  Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни с цел превенция на ранната детска агресия.

Back To Top
Skip to content