skip to Main Content

Покана за Детски театрален фестивал „Веселба за патиланци“

АФИШ-ДТФ-Веселба за патиланци-04.-07.07
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
СКЪПИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЦЕНИТЕЛИ НА ТЕАТРАЛНОТО ИЗКУСТВО,
Обръщаме се към всички вас, за да ви поканим на Детски театрален фестивал „Веселба за патиланци“, който ще се проведе на лятната сцена в парк „Света Троица“ от 04. до 07. юли 2022 г. – всеки ден от 10:30 часа.
Детският театрален фестивал се организира за шеста поредна година от Районна администрация „Илинден“, този път в партньорство с Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, и макар да е под ново име, Фестивалът продължава своята утвърдената формата и няма състезателен характер, ами се стреми да даде трибуна за изява на открито на млади таланти и утвърдени имена в сценичните изкуства.
Тази година театралните постановки са подготвени от Театър „Цвете и Театър „Камбана Арт“ и сред тях има, както класически форми на куклен театър, така и нови интерактивни форми на театър с висока художествена, образователна и възпитателна стойност.
Сред артистичните способи на сцената, които неусетно ще въвлекат публиката от всички възрасти в действието, ще присъстват основно класическите параванни кукли и клоунадата, които, придружени от много музика и забавление, ще превърнат театралното събитие в истински празник за сетивата.
От афиша и програмата на Театралния фестивал ще разберете повече подробности за отделните представления.
Присъединете се към нас, за да съпреживеем едно незабравимо театрално събитие!
ВХОД СВОБОДЕН!
Back To Top
Skip to content