skip to Main Content

Празник „Да дарим усмивка“ ще се проведе в парк “Света Троица”

zabava_v_parka-22.04.2023

УВАЖАЕМИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Заедно с Проект „Различните“ деца на България, Фондация „Можем Заедно“, Сдружение „Да дарим усмивка“ ви каним в парк “Света Троица” на 22.04.2023 г. (събота) от 11:00 ч., за да отбележим заедно един от най-хубавите християнски празници – Великден!

На събитието ще присъстват деца със специални потребности и деца от социални институции. Поканени са всички деца от 0 до 100 години, които имат интерес към музиката и танците, към рисуването, игрите, сприятеляването и забавленията. Ще празнуваме всички заедно! Заедно ще покажем, че всички ние се усмихваме на един и същи език!

ВХОД СВОБОДЕН!

Подготвили сме ви сапунено шоу, цирково изкуство, ателие за оцветяване на гипсови фигурки, детски научен клас, много музика, песни и танци. Нашите приятели от “Drago Drum School“ ще подготвят специален урок на открито за всички любители на барабаните.

Благодарение на „Зайо Байо“, всяко дете да получи подарък, а от детски парти център “Casa Mitica” ще се погрижат всяко дете да си тръгне с рисунка на лице или на ръчичка.

Водещи на събитието ще бъдат любимците на малки и големи от предаването „След часовете” – Диана Костова и Димитър Ганев.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС, ЗА ДА ПРЕВЪРНЕМ ТОВА СЪБИТИЕ В ИСТИНСКИ ПРАЗНИК НА ДЕТСКИТЕ УСМИВКИ!

Back To Top
Skip to content