skip to Main Content

Район „Илинден“ проведе турнир по тенис на маса в рамките на Първи етап на Ученически игри 2022/2023 г.

тенис на маса

На 10. ноември т.г. във физкултурния салон на ПГХВТ „Проф. Д-р Г. Павлов“ се проведе турнир по тенис на маса като част от Районно първенство на Ученически игри за учебната 2022-2023 г.

Турнирът беше открит от г-н Мариян Живков, секретар на Район „Илинден“ и ресорен ръководител на дейностите по линия на спорта в районната администрация. Г-н Живков приветства всички учители и ученици за активното им участие в състезанията по различните видове спорт в тазгодишните Ученически игри, като не пропусна да поздрави и младите спортисти от ПГТЕ „Хенри Форд“, които след доста години отказ отново се включиха в ученическите първенства.

В състезанието по тенис на маса взеха участие ученици от V до X клас от всичките общински и държавни училища, разположени на територията на район „Илинден“, които за пореден път показаха своето огромно желание да спортуват, висока спортна дисциплина и стремеж към победа.

С крайното класиране от проведения турнир по тенис на маса можете да се запознаете от следната таблица:

Информация относно предишните състезания, които се проведоха като етап от Районно първенство на Ученически игри за учебната 2022-2023 г. можете да намерите, както следва:

ФУТБОЛ – ТУК!

ВОЛЕЙБОЛ – ТУК!

Back To Top
Skip to content