skip to Main Content

Район „Илинден“ проведе ученически турнири по волейбол

20231115_094225

Районна администрация „Илинден“ организира и проведе състезания по един от най-популярните спортове сред младежите – волейбола като част от Първи (общински) етап на Ученически игри за учебната 2023-2024 г.

Домакин на тридневния турнир беше Стадион „Септември“, в чиято зала на 14., 15. и 16.11.2023 г., общинските и държавни училища, разположени на територията на района се състезаваха в три възрастови групи – V-VII, VIII-X и XI-XII клас.

В турнира взеха участие ученици от 3. СУ „М. Дринов“, 43. ОУ „Хр. Смирненски“, 45. ОУ „К. Величков“, 33. ЕГ „Св. София“, ПГХВТ „Проф. Д-р Г. Павлов“, ПГАВТ „Ал- Ст. Попов“ и ПГТЕ „Хенри Форд“.

Училищните отбори и при момичетата, и при момчетата показаха много добра спортна подготовка, дисциплина и спортсменско поведение, но и спортен хъс и стремеж към победа.

През октомври-ноември тази година, при отлична организация от страна на Районна администрация „Илинден“ и всички общински, държавни и частни училища от района – участници в Първи етап на Ученически игри 2023-2024 г., се проведоха състезания по футбол, баскетбол, шахмат и волейбол. Предстои състезание по тенис на маса, което ще се проведе на 28. и 29. ноември във физкултурния салон на ПГХВТ „Проф. Д-р Г. Павлов“.

С крайното класиране по волейбол можете да се запознаете от споделената под публикацията таблица:

Таблица-волейбол-класиране-УИ-2023-2024

Резултатите от проведения турнир по баскетбол можете да видите ТУК.

Резултатите от проведения турнир по шахмат можете да видите ТУК.

Резултатите от проведения турнир по футбол можете да видите ТУК.

Back To Top
Skip to content