skip to Main Content

Столична община удължава срока за записване в „АКАДЕМИЯ ЗА ВИЗИОНЕРИ“, насочена към всички младежи на възраст от 15 до 29 години

2023-03-01-Академия за ВИЗИОНЕРИ 2023 - начална визия на кутийка

УВАЖАЕМИ МЛАДЕЖИ,

Каним ви да се включите в „АКАДЕМИЯ ЗА ВИЗИОНЕРИ“ на Столична община – една инициатива, насочена към всички млади хора, на възраст от 15 до 29 г., живеещи на територията на София!

Желаещите да се включат в младежката инициатива ще могат да се запишат за участие до 30 април 2023 г. Записването е безплатно! Академията ще финансира проекти в размер до 5 000 лв., като стимулира работата в екип и обмяната на опит.

Младежите ще получат възможност да се включат в мотивационни сесии, водени от ментори, в практики, лекции и представяне на работещи модели в международен мащаб от водещи експерти.

Всички, които се включат в инициативата, ще могат да разчитат на професионална менторска подкрепа от създаването на проектна идея, през реализацията, до нейното отчитане. И още – организационна и логистична подкрепа, както и съдействие за популяризиране на проектите.

Младежите ще могат да избират между четири направления с ментори, утвърдени специалисти в различните тематични области:

– Изкуство и култура – Светлана Ломева, изпълнителен директор на „Асоциация за развитие на София“;

– Опазване на околната среда – Елица Панайотова, координатор на проект „Зелена София“;

– Наука и иновации – Любов Костова, „Европейска нощ на учените“;

– Животни в риск – Светослав Петров, Animal Rescue Sofia.

Подробна информация относно Академия за ВИЗИОНЕРИ и необходимите документи за записване можете да намерите на следния Интернет адрес: https://www.sofia.bg/en/academy-2023/

 

Back To Top
Skip to content