skip to Main Content

Актьорът Коле Китанов и неговото уникално балонено шоу завършиха Детски театрален фестивал „Веселият Патиланец“ – 2022

patilanci

Четвъртият ден на Детски театрален фестивал „Веселият Патиланец“ посрещна „Сапунена фантазия“ на актьора Коле Китанов от Куклен театър „Мале-Мале“, който завладя и умовете и сърцата на малки и големи сред публиката със своя артистичен чар и уникално балонено шоу от сапунени мехури.

Събитието, беше част от Календара на културните събития на Столична община за 2022 г. Интерактивното комедийно шоу, построено на принципите на класическата клоунада, с много смях и забавление пренесе малчуганите в чудния свят на сапунените мехури, където се оказа, че няма невъзможни неща.

Районна администрация „Илинден“ благодари на актьорите Юлиян Балахуров и Димитър Стефанов – партньори на събитието от Сдружение „Театър „Корсар“ за перфектната реализация на петото издание на Детски театрален фестивал „Веселият Патиланец“, който представи за пореден път богата театрална програма с образователен и възпитателен характер на високо художествено ниво и за радост на публиката – изпълнена с изключително забавни, провокативни и вдъхновяващи постановки.

Организаторите благодарят за подкрепата и на своите приятели от Медицински център „РепроБиоМед“ ООД, които правят всичко възможно да има повече щастливи родители и деца в България.

Повече снимки от събитието можете да разгледате ТУК!

С първия ден на Фестивала можете да се запознаете ТУК!

С втория ден на Фестивала можете да се запознаете ТУК!

С третия ден на Фестивала можете да се запознаете ТУК!

 

Back To Top
Skip to content