skip to Main Content

Лятната сцена в парк „Света Троица“ – с нов облик

Lyatnata stsena v park „Sveta Troitsa – s nov oblik

Хиляди благодарности към ентусиастите от „Академия за ВИЗИОНЕРИ“ на Столична община, направление „Култура и изкуство“, с ментор Светлана Ломева и Асоциация за развитие на София, които направиха възможно изпълнението на този чудесен проект под наслов „Отпечатък“!

Проект „Отпчатък се осъществи с подкрепата на Столична община, „Академия за ВИЗИОНЕРИ“ и проект АГОРА по програма ИНТЕРРЕГ Дунав, съфинансиран от фондовете на Европейския съюз (ERDF, IPA II).

Младежката инициатива бе фокусирана върху популяризиране на различните култури в България. В рамките на проекта беше укрепена и реновирана откритата сцена в парк „Св. Троица“, а след това изрисувана с български фолклорни художествени мотиви – в духа на българската народна традиция.

Официалното откриване на сцената се състоя на 15 октомври т.г. и беше посветено на етническата толерантност. Програмата стартира в 11:00 ч. с музика на живо и изпълнения на група „Номад“, премиера на видео интервю с Ованес Торосян, част от поредицата „Етническа палитра“, работилници, ателиета и спортни активности.

Пожелаваме си сцената да пребъде в този красив и обновен вид!

Повече снимки можете да разгледате ТУК!

Lyatnata stsena v park „Sveta Troitsa – s nov oblik
Lyatnata stsena-2
Back To Top
Skip to content