skip to Main Content

Подробна информация относно компенсацията за родители на деца, неприети в държавни
или общински детски градини или училища поради липса на свободни места можете да намерите ТУК!

Детска градина № 153 „Света Троица”

Детска градина № 153 „Света Троица”
Адрес гр. София, ул. „Цар Симеон“ №225
Телефон 0882/411 977
E-mail cdg_53@abv.bg
Web http://cdg53.com/

Детска градина № 153 „Света Троица” е общинска собственост. Детската градина се намира на удобно и комуникативно място, в близост до парк „Света Троица”. От 2009 година детската градина се помещава в нова сграда с разгърната застроена площ над 1000 кв. м. След сериозен ремонт е обновен дворът на детското заведение и е изграден физкултурен салон.

Детското заведение приема деца от 3 до 7 години, разпределени в групи по възраст. Има предучилищна подготвителна група. Обучението по всички направления е съобразено с държавните образователни изисквания на МОН. Децата изучават български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура.

За децата се грижи екип от квалифицирани специалисти, помощен персонал и др.

Допълнителни дейности, които заведението предлага по желание на родителите са: английски език, приложно изкуство, танци, спорт, пиано, стратегически игри и йога.

dg-153-1
dg-153-2
dg-153-3
dg-153-4
dg-153-5

Детска градина № 158 „Зора”

Детска градина № 158 „Зора”
Адрес гр. София, кв. „Захарна фабрика“, ул. „Билянини извори" № 6
Телефон 02/821 91 85
E-mail dg158@abv.bg
Web https://dg-zora.com/

Детското заведение  е общинска собственост. Намира се в близост до Западен парк, сред много зеленина и тишина. Разположено е върху площ от 5 декара. Функционира от 1976 г. Сградата е построена по типов проект с просторни и слънчеви занимални, отделни спални помещения, физкултурен салон, логопедичен кабинет. Дворът е добре поддържан, озеленен, с много декоративни растения, ели, борчета, кипариси, брези, липи, с обособени детски площадки за игра за всяка група.

Детската градина приема деца от 1 до 7 години, разпределени в групи по възраст. Има яслени групи и групи за предучилищна подготовка.

Обучението по всички направления е съобразно държавните образователни изисквания на МОН. Децата изучават български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура.

За децата се грижи екип от квалифицирани специалисти, помощен персонал и др., съобразно всички европейски изисквания.

Допълнителни дейности, които заведението предлага по желание на родителите са: английски език, народни танци, модерни танци, футбол, йога и приложни изкуства.

Снимки от ДГ № 158 „Зора“ можете да разгледате тук

dg-158-1
dg-158-2

Детска градина № 51 „Щурче”

Детска градина № 51 „Щурче”
Адрес гр. София, ул. „Цар Симеон“ №271
Телефон 02/822 11 37
02/821 71 39
E-mail shturche_51@mail.bg
Web http://51odz.com/

Детска градина № 51 „Щурче” е общинска собственост. Детската градина функционира от 1980 г. и приема деца от 1 до 7 години, разпределени в групи по възраст. Има яслени групи и групи за предучилищна подготовка.

Децата разполагат с просторни занимални и спални помещения, музикален салон със сцена, физкултурен салон, плувен басейн, кабинет по английски език, логопедичен кабинет. Дворът е голям, озеленен, с обособени детски площадки за игра за всяка група.

Обучението по всички направления е съобразно държавните образователни изисквания на МОН. Децата изучават български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура.

За децата се грижи екип от квалифицирани специалисти, помощен персонал и други, съобразно всички европейски изисквания.

Допълнителни дейности, които заведението предлага по желание на родителите са: английски език, народни и модерни танци, плуване, футбол и приложни изкуства.

dg-51-1
dg-51-2

Детска градина № 52 „Илинденче”

Детска градина № 52 „Илинденче”
Адрес гр. София, ул. „Цар Симеон“ №271
Адрес ФИЛИАЛ гр. София, ул. „Кукуш“ №1
Телефон 02/822 11 37
02/821 71 39
E-mail dg_52@abv.bg
Web https://ilindenche.net/

Детска градина № 52 „Илинденче” е общинска собственост. До 2010 година детското заведение е целодневна детска градина. Основната сграда е едноетажна, с обща площ от 3 дка. Помещенията на децата са маломерни и се използват за занимални и спални, но са добре организирани и подредени. В новопостроена сграда с обширен двор, разположена на на ул. „Кукуш” №1, се помещава филиал на детската градина с просторни занимални, спални помещения и физкултурен салон. В двора са обособени добре оборудвани детски площадки за игра. С откриването на филиала капацитетът на детското заведение е увеличен двойно.

Детската градина приема деца от 1 до 7 годишна възраст. Има яслени групи и група за предучилищна подготовка.

Обучението по всички направления е съобразено с държавните образователни изисквания на МОН. Децата изучават български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура. За децата се грижи екип от квалифицирани специалисти, помощен персонал и други

Детската градина организира ежегодно ски училища и летни лагери. Допълнителни дейности, които градината предлага по желание на родителите са: английски език, танци, футбол, керамика и приложни изкуства.

dg-52-1
dg-52-2

Детска градина № 179 „Синчец”

Детска градина № 179 „Синчец”
Адрес гр. София, ул. „Кукуш“ №34
Телефон 02/820 24 71
02/821 00 25
0884 801 578
E-mail office@dg179.bg
director@dg179.bg
Web http://www.dg179.bg/

Детска градина №179 „Синчец” е общинска собственост. До 2009 г. детската градина е била целодневна. Разширено с новопостроен корпус и със значително увеличен капацитет, заведението приема деца от 1 до 7 годишна възраст.

Обучението по всички направления е съобразно държавните образователни изисквания на МОН. Децата изучават български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура. За децата се грижи екип от квалифицирани специалисти, помощен персонал и други.

Дворът на градината е голям и добре озеленен, с обособени детски площадки за игра, оборудвани с детски съоръжения. Допълнителни дейности, които заведениетo предлага по избор на родителите са: английски език, приложно изкуство, народни танци, латино танци, футбол.

dg-179-1
dg-179-2
Back To Top
Skip to content