skip to Main Content

Спортен клуб VIA TENNIS STAR - Тенис на корт

Разположен на територията на район „Илинден“ и единствен в околностите, Спортен клуб VIA TENNIS STAR предоставя възможност на Вас и Вашите деца да се посветите на физически занимания с един от най-активните и атрактивни спортове – тениса – чудесна възможност за пълноценно прекарване на свободното време и превенция на физическото и психическо здраве, както за подрастващите, така и за възрастните.

Повече информация относно Спортен клуб VIA TENNIS STAR  и тениса на корт можете да получите ТУК

адрес: гр. София 1309, ж.к. „Захарна фабрика“, ъгъла на ул. „Кукуш“ и ул. „3020″
GSM: 0888 50 52 78
web: https://tennisclub-via.com/

via-tennis-star-1
via-tennis-star-2

Спортен клуб по САМБО и Джудо "Илинден - София"

В район „Илинден”, на столичния булевард „Сливница” № 45 (в двора на 43-то ОУ “Христо Смирненски”), се намира спортен клуб „Илинден” – един от водещите клубове в България по спортовете самбо и джудо. Сградата, в която се помещава клубът е общинска собственост, монолитна, едноетажна конструкция, разположена на 287 кв.м. площ. В нея се намират голяма тренировъчна зала, съблекални и санитарни възли. През 2008г., със средства на Столична община и ДАМС, всички помещения на клуба са основно ремонтирани и оборудвани, а отвън сградата е санирана.

В клуба тренират над 120 деца до 18 годишна възраст. Активната състезателна дейност се изразява в участия в първенствата от държавния спортен календар на Българската федерация по самбо и Българската федерация по джудо, в много републикански и международни състезания и като резулт много от възпитаниците на клуба заемат призови места в крайните класирания.

Клубът работи по договор за безвъзмездно обучение на деца от Дом за деца „П. Р. Славейков”, намиращ се също на територията на район „Илинден”. Той подготвя елитните си спортисти за прием в 57-мо спортно училище „Наум Охридски”.

Председател на Спортен клуб „Илинден – София“ – Васил Вътов. Телефон за връзка: 0887-694-743.

СПОРТЕН КЛУБ ПО САМБО И ДЖУДО „ИЛИНДЕН – СОФИЯ“

адрес: бул. „Сливница“ № 45 (в двора на 43 ОУ „Христо Смирненски“)
телефон: 0887 694 743
e-mail: skilinden@mail.bg
web: https://sc-ilinden.org/

sk-borba-1
sk-borba-2
Back To Top
Skip to content