skip to Main Content

ОБНОВЕНА!!! Втори епизод на „Илинден, power up!” с авиационно и скоростно моделиране и демонстрации

do-3d-asset-modelling-and-rendering

Западен парк е вторият по големина парк с площ от 2160 дка. в столицата, животът в него и усилията за действителното му възстановяване, опазване и социализиране не спират. 

Вторият епизод на „Илинден, power up!” е на 21 юни 2024 г. /петък/ на територията на паркинг „Западен парк“, където ще се състои изложение на МОДЕЛИ на самолети, дронове и картинг колички. Скоро предстои официалното откриване на паркинга, който се намира в близост до бившия ресторант „Природа“ с вход откъм бул. Сливница.

Демонстрациите по авиомоделизъм и картинг ще се състоят отдясно на ГЛАВНИЯ ВХОД по алеята и пространството на бившите гондоли.

POSTER_21_2024В събитието, което цели алармиране и сериозен фокус върху проблемите със Западния парк, децата, младежите и техните родители ще наблюдават демонстрации по пилотиране на минимизирани модели на емблематични кордови самолети, изтребители за въздушен бой, съвременни ракети и дронове, летящи до 200 м. височина и картинг коли.

Събитието започва в 17:00 ч. и ще продължи до 20:00 ч., като ще има насочващи гражданите стюарди до потенциалната бъдеща площадка за приложни спортове, които могат да бъдат реална мярка за превенция на антисоциално поведение сред младите хора и да раздвижат младежкия дух в Западния парк. Проявата се осъществява като част от политиките на Местната комисия за борба с противообществените прояви и с изключителното съдействие на дирекция „Зелена система“ на Столична община.

По време на събитието ще бъде учреден официално спортен клуб помоделизъм и картинг „Илинден“. ВХОД СВОБОДЕН!

(EST) - OK, CRG / IAME / MG - Crg

rockets

 

 

 

 

 

Back To Top
Skip to content