skip to Main Content

Предстои есенното издание на “Нестле за Живей активно! Град 2022“

banner-nestle

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Каним всички на есенното издание на “Нестле за Живей активно! Град 2022“, което тази година ще се се проведе под мотото „Активни ден и нощ“!

Събитието ще се проведе в София на 18. септември!!!

„Нестле България“ АД са подготвили за малки и големи много изненади и нови инициативи, за да ни покажат колко забавно, приятно и полезно е да си активен след залез слънце.

Елате и се насладите на радостта от движението, танцувайте, спортувайте, зарадвайте най-малките, покарайте колело или вземете домашния любимец и вижте колко крачки може да направите докато го разхождате!

Включете се в първата „Нощ на отворените фитнеси“ с богата програма в над 10 фитнес клуба, която ще ви изненада и зареди с енергия да посрещнете седмицата, а залите ще бъдат отворени и безплатни за посещение специално за инициативата от 22.00 до 00.00 часа на 18-ти септември.

Добрата компания е гарантирана, а доказани имена в спорта, музиката и танца ще ви предизвикат да се впуснете в разнообразна палитра от активности чак до полунощ.

Програма на събитието по часове можете да видите ТУК!

Карта на планирания поход можете да видите ТУК!

Следете редовно Интернет страницата на „Нестле България“ АД за повече подробности: https://www.nestle.bg/bg/jivei-aktivno-grad-2022?fbclid=IwAR3AKPVdJZN8v2hITcmz7Zhgg7vr4sSXwodATJ1oolkFVEY4AEhCgN1Sac4

banner-nestle
Back To Top
Skip to content